Muntii Semenic – bijuterie a turismului romanesc

APRECIAZA ACEST ARTICOL>>>

Prezentul articol este menit a va prezenta in cateva randuri si cu ajutorul unui montaj cu secvente video capturate de o drona, frumusetile unei zone deosebite din Romania, un taram cu adevarat pitoresc, respectiv Muntii Semenic.

Muntii Semenic fac parte din Parcul Natural Muntii Semenic – Cheile Carasului ce a fost infiintat in anul 1982 si care insumeaza o suprafata totala de cca. 36.124 hectare.

Parcul Muntii Semenic – Cheile Carasului cuprinde un numar de 6 lacuri de diferite marimi, cu o suprafata totala de 250 hectare, unde puteti practica sporturi nautice care nu afecteaza medicul inconjurator. Peretii muntilor Semenic este brazdat de un numar foarte mare de pesteri si avene, unele amenajate pentru accesul turistilor, altele accesibile numai cu asistenta unui personal specializat.

Parcul se poate lauda si cu un unicat la nivel european, respectiv are unica padure virgina de fagete din Europa. Desigur pe langa aceasta padure, poti respira aer curat si oxigenat in timp ce te plimbi la pas prin cele peste 5000 de hectare de padure.

In curand va fi complet si portalul acestui parc: www.muntiisemenic.ro

free hit counter code