Top 3 proiecte interminabile ale statului roman

APRECIAZA ACEST ARTICOL>>>

Cand vine vorba de proiecte de orice fel,statul roman este liderul incontestabil al proiectelor interminabile ale caror termene de finalizare sunt amanate constant din lipsa fondurilor sau pur si simplu din incompetenta unor oameni care nu au ce cauta in administrarea anumitor institutii ale statului.

1. Asadar,unul dintre proiectele de aur ale Romaniei este extinderea metroului din Bucuresti,inceput de Ceausescu si neterminat nici astazi.Asadar, printre liniile controversate de metrou, se afla si magistrala Drumul Taberei-Universitate care nu numai ca enerveaza locuitorii din zona,dar le da mari batai de cap si guvernantilor nostri.
magistrala metrou Drumul Taberei - Universitate
Initial prevazut ca finalitate in 2014,acest proiect se preconizeaza ca va fi terminat in 2018…cu „mari eforturi” financiare .

2. Un alt proiect indraznet, dar nelipsit de intarzieri, este realizarea autostrazilor romanesti din Centrul si Vestul tarii,care inregistreaza „intarzieri minuscule” care cumuleaza cativa ani buni, proiectele fiind finalizate din joi in Pasti.
autostrazile Romaniei

3. Privatizarea CFR Marfa,companie aproape falimentata de interesele clientelei politice din Romania este dealtfel, un proiect al statului roman care a dat rateuri in repetate randuri. Insa statul roman are incredere ca la urmatoarea licitatie pentru privatizarea CFR Marfa, lucrurile vor sta altfel, deoarece acum nu mai exista un termen al privatizarii, ci se poate face printr-un proces mai lent.
privatizarea cfr marfa

Daca mai ai idei despre unele proiecte interminabile, te rugam sa ne scrii intr-un comentariu…

free hit counter code