„Tunelul Dragostei” de Romania din Caras-Severin

APRECIAZA ACEST ARTICOL>>>

Vom incepe acest articol prin a aduce multumiri unuia din talentatii fotografi ai tarii noastre, Florin Avramescu care ne-a permis sa ii expunem fotografiile cu frumosul tunel de vegetatie aici pe site-ul Romania Original.
tunelul dragostei de Romania 1
Poate ca multi sunteti tentati sa spuneti ca acest tunel este „Tunnel of Love” sau „Tunelul Dragostei” din Ucraina, dar surpriza, el se afla in Romania. Descoperit din intamplare de domnul mai sus citat, acest loc te face sa ai emotii, sa tresari de bucurie si uimire la vederea lui.
tunelul dragostei de Romania 2
Este frumos primavara, vara si toamna, pe timpul iernii, neamaiavand acelasi farmec aparte. Scaldat de razele apusului sau inecat de verdeata nesfarsita, „Tunelul Dragostei” de Romania din Caras-Severin se afla pe fosta ruta de cale ferata Caransebes – Băuțar, pe o mica portiune din aceasta.
tunelul dragostei de Romania 333
Exceptional pentru fotografii cu familia si fotografii artistice, acest loc este magic, de poveste.

Cum poti ajunge la tunelul de vegetatie format deasupra portiunii de cale ferata Caransebes – Băuțar?

Aceasta minunatie a naturii se gasete pe portiunea de cale ferata dintre Caransebes si Bautar, locatia exacta a acesteia fiind cunoascuta doar fotografiilor care realizeaza sedinte foto extraordinar de frumoase in acest loc.
tunelul dragostei 4
Misterul in care este invaluita aceasta locatie, ii confera caracterul de exceptional, fiindca putini stiu sa ajunga aici si astfel locul se va pastra, fara sa fie degradat de unii turisti cu rele intentii.

free hit counter code