Ursa Mica Glamping Resort – Camping de 5 stele la poalele muntilor Fagaras

APRECIAZA ACEST ARTICOL>>>

Nu stim daca este doar parerea noastra, insa noi credem ca turismul din Romania este in plina dezvoltare, intr-o tara unde potential exista din belsug.

Fiindca omul este prins in zgomotul urban si tinde spre oaze de liniste periodic, pentru a-si incarca bateriile, va vom prezenta in randurile ce urmeaza o locatie ce va va impresiona.

Asadar, de curand, a luat nastere langa comuna Nucsoara, comuna cu rasunet istoric din judetul Arges, un resort aparte, nemaintalnit in tara noastra si anume Ursa Mica Glamping Resort, o locatie de camping de 5 stele, unde te poti bucura de confort sporit si servicii decente.
ursa mica glamping resort
Interiorul corturilor de camping beneficiaza de conditii optime de locuit, cu paturi din lemn cu saltele moi si paturi calduroase, iar in cadrul complexului puteti beneficia de ciubere cu apa calda unde puteti sa va relaxati, restaurant, sauna, loc de citit si relaxare cat si de grupuri sanitare unde igiena este o regula bine stabilita.
ursa mica cort camping
Pentru relaxare in cadrul resortului puteti opta pentru un pachet pentru o zi care include cazare cu 3 mese incluse, in restaurantul propriu, acces la sauna, la ciubere cu apa calda si la tot ce ofera resortul, ghid de grup pentru activitati montane-drumetii pe jos sau cu bicicleta, lemne pentru incalzirea cortului, acces la grupuri sanitare si dusuri separate pentru femei si barbati (250 de lei/adult/zi, 140 de lei/copil 6-14 ani/zi, 100 de lei/copil 3-6 ani/zi, precum si de alte pachete pe care le puteti gasi detaliate aici.

Zona este foarte generoasa din punct de vedere turistic, puteti ajunge usor la Manastirea Corbii de Piatra, Valea Valsanului, Lacul Invartita – unicat european cat si pe trasee extraordinare pe culmile muntilor Fagaras.

Totodata, tinem sa va spunem ca nucsorenii sunt niste oameni primitori si caldurosi, de unde puteti achizitiona o tuica autentica de pruna de la munte.

Cum se ajunge la Ursa Mica Glamping Resort?

Mai multe nu va spunem, insa va invitam sa decoperiti singuri. Distractie placuta!

free hit counter code